Flag
International / Sverige
Emotion

Vår vision är enkel. LIP är ett företag som erbjuder trådlösa telefoner för bredbandstelefoni i hela världen. Vissa kallar det WiVoIP, vi kallar det "The Free Generation".

LIPs mission är att glädja våra användare med trådlösa bredbandstelefoner som är pålitliga och enkla att använd. Häftig och kundanpassad design för både teleoperatörer och deras kunder har central betydelse för våra erbjudanden. Det är det som särskiljer oss från de flesta andra i branschen.

Kort sagt, vårt löfte till våra kunder är att ge vackert utformade, enkla, pålitliga och lättbegripliga trådlösa bredbandstelefoner som bara fungerar.

I likhet med många leverantörer av bredband och Internet-baserad telefoni har vi som mål att stimulera kommunikation mellan vänner, familjmedlemmar och arbetskollegor på ett mer flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Vi vill dessutom att alla ska vara mobila.

Historien om Lund IP Products skrivs medan du läser de här raderna. Företaget är grundad år 2006 och dess verksamhet vilar på mångårig, gedigen erfarenhet hos dem som grundat och driver den. Thomas Stenberg och Lundinova representerar just många års erfarenhet av att start-ups företag, förvaltning, finansiering, mjuk-och hårdvara utveckling i telekombranschen.

Something old, something new, something borrowed, something blue...
Topr1
lip : Just nu!
Topr1